dilluns, 5 de març del 2018

L'equip Viaplana-Jiménez guanya el 2n Rally Catalunya Històric 'Trofeu Dues Catalunyes'

Josep Viaplana i Carles Jiménez, conduint un Seat Ibiza GLX 1.5 del 1984, han estat els vencedors del 2n Rally Catalunya Històric 'Trofeu Dues Catalunyes', la prova de regularitat per a cotxes clàssics organitzada pel RACC. Han completat el podi: a la segona posició, l'únic equip totalment femení, format per Tere Armadans i Anna Vives, amb un Volkswagen Golf GTi de 1979; i tercers, David Nogareda i Sergi Giralt, que han conduït un Porsche 911 Carrera RS 2.7 de 1973.

Aquesta edició, que s'ha dut a terme els dies 2 i 3 de març, ha constat de dues etapes, amb 14 trams diferents i més de 636 quilòmetres que han hagut de superar els 49 participants que el divendres van baixar del podi de sortida de l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. El recorregut d'aquest ral·li ha estat lineal, primer en sentit ascendent fins al sud de França i posteriorment de retorn cap a Barcelona, on abans-d'ahir a la nit es va posar punt final en arribar a l'Hotel Hilton Diagonal Mar. A la prova han estat admesos vehicles fabricats fins a 1986, sent el cotxe més antic un Porsche 356 C de 1964, precisament la marca més representada amb 21 unitats de diversos models competint.

D'esquerra a dreta: Josep Viaplana; el president del RACC, Josep Mateu; i Carles Jiménez; en finalitzar-se, abans-d'ahir, la segona edició del Rally Catalunya Històric 'Trofeu Dues Catalunyes' / RACC

+info: http://www.rallycatalunyahistoric.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada