dimarts, 6 de març del 2018

El consistori de Sabadell adequa el paviment del Carrer de Gràcia, al tram sobretot per a vianants

Des d'ahir i fins divendres, l'Ajuntament de Sabadell repara o substitueix les peces del paviment trencades o que es mouen al Carrer de Gràcia, al seu tram fonamentalment per a vianants, entre les cantonades amb el Carrer de Sant Antoni i amb el Carrer de la Rosa. Per a realitzar aquesta adequació, es talla a l'accés de vehicles en aquest tram de carrer. El piló del Carrer de Sant Jaume romandrà obert perquè els vehicles de càrrega i descàrrega puguin accedir i sortir.

Pot arribar-se fins a la cruïlla del Carrer de Sant Quirze amb el Carrer de Joan Maragall. Només es permet continuar per Sant Quirze als vehicles que hagin d'accedir als guals. Per tal d'accedir al pàrquing del Carrer de Gràcia número 51, es permet l'entrada i sortida pel mateix carrer deixant un dels dos carrils lliures. "Amb aquests treballs donem resposta a una demanda ciutadana, ja que es tracta d'un espai on passeja molta gent i amb un gran volum de comerços.", ha explicat el tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, en paraules recollides a la nota informativa que l'Ajuntament ha emès divendres passat pel que fa a aquesta actuació.

Tram destinat sobretot a vianants al Carrer de Gràcia, entre el Carrer de Sant Antoni i el Carrer de la Rosa, on s'aprecia a l'esquerra un detall de l'edifici històric de Caixa Sabadell / AJ. SABADELL

+info: http://www.sabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada