divendres, 18 de març del 2016

PIMEC vol fomentar el model associatiu de la 'Locomotora energètica de la Garrotxa'

La patronal catalana PIMEC dóna suport, segons ha informat ahir en un comunicat, a la 'Locomotora energètica de la Garrotxa', una iniciativa que, a més del consorci Sigma (un ens fundat pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l'Ajuntament d'Olot i que està dedicat al medi ambient i a la salut pública), està impulsada per quatre empreses garrotxines, concretament: Basols Energia, LC Paper, Wattia i la cooperativa de productes làctics La Fageda. Aquest projecte, en marxa des de finals de l'any passat, té l'objectiu de reduir les emissions de diòxid de carboni fins a quedar-se amb nivells pròxims a zero. Amb l'objectiu de fomentar les empreses socialment responsables i compromeses amb l'estalvi energètic, PIMEC treballarà per tal de traslladar aquest model associatiu a altres territoris de Catalunya.

Les empreses impulsores de la 'Locomotora energètica de la Garrotxa' es comprometen, en el marc d'aquest projecte, a fer pública la seva tasca en estalvi de gasos en efecte hivernacle i anar fent públiques les actuacions per tal d'arrossegar més empreses i entitats de la comarca. L'acció del grup és purament pedagògica, amb accions d'informació i treball en escoles i instituts de la comarca, sessions informatives en empreses, ajuntaments i institucions que ho demanin. La difusió es fa via web, actualitzant les accions que el grup fa així com la incorporació de nous membres.


Document en relació a l'estratègia en la qual es basa la 'Locomotora energètica de la Garrotxa' / LALOCOMOTORAENERGETICA.COM

+info: http://www.pimec.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada