dimarts, 20 d’octubre del 2015

Fira Nuvis Vallès tanca a la seva 20a edició amb una assistència de 2.500 parelles

Alguns vestits exposats a la Fira / TITULARS.CAT
La xifra d'assistència a la 20a edició de Fira Nuvis Vallès, que ha tingut lloc els dies 16, 17 i 18 d'octubre al recinte de Fira Sabadell, ha arribat a les 2.500 parelles que tenen data confirmada de casament per a l'any que ve o el següent. Des d'una boda medieval als vestits nupcials d'última moda, passant per una àmplia varietat d'altres opcions per tal de celebrar un casament, Fira Nuvis Vallès ha ofert al llarg de tots aquests tres dies la possibilitat de visitar diferents expositors amb serveis professionals de diversos tipus dedicats a proporcionar allò que les parelles desitgin per a la celebració del seu enllaç.

Anna Solé i Cintia Andreu, responsables de la direcció de Fira Nuvis, afirmen sentir-se "profundament satisfetes d'aquest llarg recorregut i de poder continuar fent història i millorant any rere any per tal de donar el millor servei als nostres expositors i visitants". L'esdeveniment, que es consolida com una trobada de referència en el sector nupcial català, ha comptat també amb multitudinàries desfilades de models amb vestits nupcials. A l'edició d'enguany de Fira Nuvis a Barcelona, en relació a la qual ha informat també TITULARS.CAT (bloc del 02/10/2015), hi van assistir 2.303 parelles.

Fira Nuvis Vallès ha celebrat la seva 20a edició / TITULARS.CAT
S'hi han pogut visitar diferents expositors amb serveis professionals de diversos tipus, com ara els d'una boda a l'estil medieval, entre d'altres / TITULARS.CAT

+info: http://www.firanuvis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada