dimecres, 18 de març del 2015

150 establiments de Rubí ja disposen de la seva pròpia app gràcies al Servei de Comerç

150 comerciants, restauradors i empreses de serveis de Rubí ja disposen d'una aplicació per a dispositius mòbils dins la promoció engegada pel Servei de Comerç de l'Ajuntament. Altres 50 establiments també s'han interessat pel projecte i estan a l'espera d'activar la seva app de forma gratuïta. L'App del Comerç de Rubí permet als comerciants dissenyar una aplicació pròpia per tal de promocionar el seu negoci de forma molt senzilla, a través d'un gestor creat per l'empresa Mostrarium. Totes les apps s'engloben després en una única plataforma que actua com a gran directori dels comerços de la ciutat. Segons ha explicat el regidor de Comerç, Jaume Buscallà, "és una eina que té molt a veure amb les polítiques de dinamització i els recursos que posem a l'abast dels comerços des de l'Ajuntament". I ha afegit que és "Un pas més que ajuda a la proximitat i la comunicació de la ciutadania amb el comerç de la ciutat".

L'app permet accedir a informació dels comerços de Rubí
a través de qualsevol dispositiu mòbil / AJ. RUBÍ
L'App del Comerç de Rubí permet als establiments dissenyar i gestionar de forma autònoma la seva aplicació, amb la pròpia imatge corporativa. L'eina dóna la possibilitat d'incloure les dades bàsiques dels comerços (contacte, horaris i ubicació), un catàleg de productes, galeries d'imatges, informació sobre promocions i descomptes, i accessos directes a les pàgines web i les xarxes socials dels establiments, entre d'altres. A més, els clients poden rebre notificacions i trucar o enviar missatges als comerços de forma directa. Totes les apps dels comerços presents en aquesta plataforma es poden localitzar fàcilment a través d'un únic directori on estan agrupades per sectors o bé mitjançant un mapa on es troben geolocalitzades. A més, cada establiment disposa del seu propi codi QR per poder accedir als continguts sense necessitat de conèixer el servei. Buscallà ha destacat la flexibilitat i la facilitat d'ús d'aquesta nova eina, així com els grans beneficis que pot comportar per als comerciants: "És una eina que està a l'abast de tot el comerç de Rubí", ha dit Buscallà alhora que ha destacat el fet que "Qui entengui que és avantatjós utilitzar aquesta aplicació serà més competitiu". L'app es pot descarregar ja de forma gratuïta a través d'Apple Store i Google Play, o bé capturant el codi QR disponible al web municipal i a www.rubicomerç.cat. També es pot compartir fàcilment a través de les xarxes socials i el correu electrònic. L'Ajuntament de Rubí disposa de 400 llicències gratuïtes per als establiments locals. Per fer-ne ús, només cal posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí.

El Servei de Comerç ha realitzat aquest vídeo promocional on es poden comprovar les característiques de la nova aplicació / AJ. RUBÍ; YOUTUBE

+info: http://www.rubi.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada