dijous, 25 d’abril del 2013

Una exposició del fotògraf David Datzira mostra la màgia d'Islàndia

L'estudi Lamaga, que recentment ha inaugurat el seu laboratori creatiu #espailamaga, mostra fins el 14 de juny l'exposició 'Islàndia, llums del nord' on es poden veure un conjunt de 12 fotografies realitzades per David Datzira tot mostrant la màgia d'aquest país. Datzira és un jove professional de la fotografia, nascut a Sabadell, que ha comissariat conjuntament amb Lamaga uan sèrie d'imatges sobre la Islàndia més espectacular, la de les aurores boreals, el glaç i el folk de la cultura del país. Col·laborador de diversos mitjans de comunicació, s'ha dedicat a fotografiar esdeveniments socials, polítics, meravelles de la natura o casaments originals i divertits.

Lamaga neix el 2008 de la unió de dos creatius, Marta Garreta, provinent del món del disseny gràfic en paper, i Jordi Domènech, dedicat al llenguatge online des de 2005. Amb 'Islàndia, llums del nord' s'obre la programació del 2013 d'aquesta galeria dedicada a exposar bimestralment les propostes d'il·lustradors, artistes gràfics i fotògrafs.

[caption id="" align="aligncenter" width="455"]Imatge Exposició de David Datzira 'Islàndia, llums del nord' / MARTÍ SANS[/caption]

+info: http://lamagacomunica.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada