divendres, 26 d’abril del 2013

Funció benèfica de teatre contra el càncer a Sabadell

El grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç organitza aquest diumenge 28 d’abril una funció benèfica de teatre a Sabadell per recaptar fons en favor de l’aecc-Catalunya Contra el Càncer. L’obra, que actualment està en cartellera, és Molt soroll per no res de William Shakespeare, en la versió de Salvador Oliva dirigida per Oriol Alguersuari i Montse Azanuy. El grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç es una  entitat teatral vinculada a la Parròquia de la Creu Alta de Sabadell i compta amb més de 80 anys d’història. Els diners recaptats per part de la junta local de Sabadell de l’aecc-Catalunya Contra el Càncer amb aquesta funció seran destinats a la recerca, prevenció, campanyes de sensibilització i atenció directa al malalt de càncer i a les seves famílies.

L’aecc és una entitat social d’àmbit nacional i privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública que es va fundar el 1953, motiu pel qual aquest any celebra el seu 60è aniversari. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 15.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 147.000 socis. El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’ajuda, unitat, transparència, professionalitat, independència i dinamisme. Els objectius principals de l’aecc-Catalunya Contra el Càncer són: El suport i recolzament al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient. Aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l’entitat.

[caption id="" align="aligncenter" width="522"]Imatge Entre els actes del seu 60è aniversari l'aecc ha organitzat una trobada entre investigadors i metges oncòlegs / AECC[/caption]

+info: http://teatrecpsv.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada