dimecres, 24 d’abril del 2013

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac celebra el 22è 'Viu el parc'

La 22a edició de 'Viu el Parc' que organitza la Diputació de Barcelona al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac inclou com a actes principals la Fira d'Artesans i Productors dels Parcs Naturals, que se celebra a Mura aquest pròxim diumenge 28 d'abril; la Matinal al parc diumenge 5 de maig a la Casa Nova de l'Obac (Vacarisses) i la Nit d'estels a l'àrea d'esplai de les Arenes de Castellar del Vallès el dissabte 8 de juny. També hi haurà actes als diversos municipis del parc fins a l'estiu.

La campanya 'Viu el parc' s'estructura en tres vessants: els actes centrals, que inclouen la Matinal al parc i la Nit d'estels, dirigits a tots els públics; les activitats als municipis, que desenvolupen actes i festes en els municipis que pertanyen al parc; i el programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels mateixos municipis. L'entorn natural, el patrimoni històric i cultural, l'ús públic i la gestió dels parcs seran els eixos fonamentals del treball escolar en el projecte denominat 'Creem, coneixem i vivim el parc' que, tot desenvolupant l'enginy, els elements dels parcs i la col·laboració dels companys, permetrà construir el parc que tots desitgem dins del programa escolar d'enguany. Els nois i les noies de 5è de primària hauran treballat aquest projecte en les sortides escolars previstes a la Mata.

[caption id="" align="aligncenter" width="468"]Imatge Mapa del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac / DIBA[/caption]

+info: http://www.diba.cat/parcsn/parcs/home.asp

1 comentari: