dimarts, 23 d’abril del 2013

Espriu protagonitza diversos actes d'aquest Sant Jordi al Vallès

El centenari del naixement de Salvador Espriu, que se celebra enguany, està ben present en diversos actes d'aquesta Diada de Sant Jordi arreu del Vallès. A la Plaça Ca l'Estruch de Palau-solità i Plegamans es fa una lectura de poemes de l'autor de Cementiri de Sinera. A la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Castellcir també hi haurà lectures de l'escriptor d'Arenys de Mar. Granollers organitza la 'Nit Espriuada' per oferir un tast de l'obra d'Espriu a través dels seus propis mots mentre que, a Sant Cugat, Espriu és protagonista a la Marató de lectures organitzat per Canals Galeria d'Art. A Sabadell s'homenatja igualment la figura d'Espriu amb una lectura pública de diversos textos de l'escriptor.

Els Jocs Florals organitzats per centres educatius són un altre tipus d'esdeveniment d'especial interès en aquesta Diada, com els de Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls. D'altres activitats marquen també aquesta jornada del llibre i la rosa, com l'estand que es munta a Terrassa dedicat a les darreres novetats literàries sobre la ciutat, l'espectacle 'Espectres de  Shakespeare' que es representa a la Garriga, el taller per a crear roses a les Franqueses, el projecte 'Sant Jordi Solidari' de la Roca del Vallès i els descomptes d'al voltant del 10% que ofereixen les llibreries de la Llagosta a les seves parades. A la resta de municipis vallesans es viu també Sant Jordi amb moltes activitats similars.

[caption id="" align="aligncenter" width="425"]Imatge Parada de llibres i roses a la Llagosta / AJ. LA LLAGOSTA[/caption]

+info: http://www.anyespriu.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada