dilluns, 27 d’agost del 2012

Un cartell original i apocalíptic per a les Barraques 2012 de Sabadell

El cartell, atrevit com sempre, de les festes populars de Sabadell, Les Barraques ja està disponible juntament amb el programa a la web de la comissió de festes http://barraquessabadell.blogspot.com.es

Els organitzadors també han penjat un manifest que, inspirant-se en la profecia dels maies, critica la situació política i social de la ciutat de Sabadell i del pais, acaba amb un esperit optimista i festiu:

"Fa pinta que serem els mateixos éssers humans qui ens autodestruïm incapaços de controlar què produïm, com ho produïm, com ho repartim i en benefici de qui ho fem. Cases buides i gent sense casa; iots de luxe i gent vivint amb zero ingressos al mes; beneficis multimilionaris per a alguns i gent abocada a la misèria. I gana i malalties curables que assassinen a milions i milions i boscos calcinats a dojo. Sembla que sí, que els maies tenien raó.

Però nosaltres -gent també optimista de mena- no volem resignar-nos. Si el 2012 ha de ser la fi del món, creiem que tenim l'oportunitat que sigui la fi del seu món. Cada cop més gent s'adona de l'estafa que representa el capitalisme i actua en conseqüència. Això ens ha d'omplir d'esperances i energies per no caure en el derrotisme. Els col•lectius que formem la CFPS, a més de la feina que fem quotidianament, aportem el nostre granet de sorra construint any rere any aquest espai de crítica lúdica que són les Barraques. Aquesta és la nostra forma d'entendre la Cultura Popular, des del poble, per al poble i crítica amb el seu entorn".

La festa començarà el proper dijous 6 de setembre i, entre els grups convidants, destaquen, Pirat's Sound Sistema, Aspencat i Òxid de Sabadell.

Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada