dijous, 23 d’agost del 2012

Tornen les "Cantades de Sant Feliu"

 

Les associacions del veïns de Sant Feliu del Racó i d’El Racó ja tenen a punt la programació de les activitats que donaran forma a una nova edició de la Festa Major d’aquest nucli veïnal, una de les més tradicionals i populars del Vallès. Les propostes, que començaran divendres 31 d’agost, s’allargaran fins al dilluns 3 de setembre i inclouen suggeriments tan diversos com música, exposicions, àpats o esdeveniments esportius, tots ells adreçats a població de totes les edats.


Serà el dissabte 1 de setembre quan es faran “Les Cantades de Sant Feliu”, que tenen una llarga tradició de més de 60 anys. Els cantaires que s’anomenen Els més Tranquils de Sant Feliu recorren el nucli fent diverses parades per explicar a tothom, a través d’una cançó que acostuma a ser la cançó de l’estiu, en clau de broma-denúncia, totes les anècdotes que han passat a Sant Feliu durant l’any. Enguany, les parades assignades són sis: Casino del Racó-Racó Esports, passeig de les Roques, Vinya del Quico, Ca la Marimar, Mas Umbert i la plaça.

L'any anterior, una de les cantades més populars feia referència a un dels presentadors dels informatius de mola TV que gràcies a una pífia havia aparegut al programa de TV3 Alguna Pregunta Més.

Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada