dimarts, 21 d’agost del 2012

El Vallès, la comarca enamorada d'Apple

Amb la inauguració de la botiga iStore a la Rambla de Sabadell que va tenir lloc el passat més de desembre, la comarca del Vallès ja disposa de tres botigues Apple, gestionades per intecat, a Sabadell, Terrassa i Granollers.

La comparativa amb Barcelona, que "només" té dos Apple Stores, a la Plaça de Catalunya i al Centre Comercial de la Maquinista ens dóna una visió ràpida de la importància d'aquesta dada. De fet, els productes Apple es poden comprar en altres botigues que no són específiques d'Apple, com El Corte Inglés, MediaMark o l'FNAC, però disposar d'un centre especialitzat on puguis tocar i provar els articles d'Apple, des dels portàtils als iPads, és el provilegi dels ciutadans de Sabadell, Terrassa i Granollers. Intecat també té una botiga a Tarragona i ha inaugurat recentment un centre a Eivissa.

[caption id="attachment_212" align="aligncenter" width="611"] Interior de la botiga Intecat iStore a La Rambla de Sabadell[/caption]

1 comentari:

  1. O l'article l'ha escri el becari tonto d'estiu o no teniu ni idea d'utilitzar Googe
    http://www.apple.com/es/buy/locator/map.html?tySearch=1&viaProduct=2&viaSpecial=-1&strCountry=ESP&q=Barcelona
    Intecat NO és una botiga d'Apple, es el mateix que qualsevol altre tenda que ven Macs. Fins i tot és menys avantatjós que comprar a FNAC o El Corte Inglés. Informeuv-os una mica.

    ResponElimina