dilluns, 30 de gener del 2012

La Biblioteca de Castellar ofereix des d'aquesta setmana el servei d'accés a Internet i ofimàtica

La Biblioteca Municipal Antoni Tort ofereix des d’aquesta setmana a tots els usuaris de l’equipament que disposin del carnet de la biblioteca el nou servei d’accés a Internet i eines ofimàtiques que porta per nom “Internet i +”.

El nou servei, que s’està aplicant gradualment a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona, permet als usuaris, entre d’altres, consultar el resum de la seva activitat tant des de la pròpia Biblioteca com des qualsevol ordinador connectat a Internet, prèvia identificació amb el número de carnet de la biblioteca i el codi PIN. Així, l’usuari podrà veure els seus traspassos de crèdit d’impressions, les reserves actuals, les sessions realitzades, les reserves caducades i les impressions realitzades.

“Internet i +” ofereix dos tipus de sessions: una hora reservable o bé 30 minuts d’accés lliure, i permet escollir el sistema operatiu de l’ordinador (Windows XP o Linux). Clicant damunt del terminal, l’usuari podrà veure el programari disponible que hi té instal·lat. En aquest sentit, durant la sessió, a més, es podrà treballar amb eines d’ofimàtica, editors d’imatges, etc, i també es podran desar o imprimir els documents, fitxers o pàgines html.

El servei està disponible en l’horari d’obertura de la Biblioteca: de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores, i els dissabtes, de 10 a 13 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada