dijous, 26 de gener del 2012

La Diputació finalitza dues actuacions al Parc Natural dins el terme de Castellar

La Diputació de Barcelona ha finalitzat recentment dues actuacions en l’àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac dins el terme municipal de Castellar del Vallès. Els treballs formen part del Projecte de restauració i millora dels àmbits centrals del Parc (fase 2), fruit d’un conveni entre la Diputació i l’Obra Social La Caixa.

Una de les actuacions incloses en el Projecte, realitzada durant aquest mes de gener, ha consistit en l’eliminació dels nuclis de cactus de Texas que eren presents a ambdós marges de la carretera B-124 a l’alçada del restaurant Mas Pinetó.
Arranjament de l’aparcament de l’Àrea d’Esplai de les Arenes

D’altra banda, entre els mesos de novembre i desembre, s’han realitzat uns treballs de manteniment i millora de l’aparcament de l’Àrea d’Esplai de Les Arenes. En el marc d’aquesta actuació, s’han senyalitzat mitjançant ecotravesses de fusta les 37 places d’aparcament que ja existien. A més, s’han creat 18 places noves que s’han senyalitzat amb el mateix procediment, de manera que l’àrea compta ara amb un total de 55 places d’aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada