dimarts, 31 de gener del 2012

Detinguts “in fraganti” per robatori a interior de domicili

[caption id="attachment_50" align="alignleft" width="300" caption="Imatge d'arxiu"][/caption]

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir la matinada del passat dia 26 de gener tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili al municipi d’Ullastrell.
Els fets van succeir al voltant de les 11 de la nit del passat dimecres 25, quan es va rebre l’avís que s’estava produint un robatori a l’ interior d’un domicili al barri de ca n’ Amat, al municipi d’ Ullastrell. Els mossos es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i en arribar, van trobar una furgoneta estacionada davant del domicili en sentit contrari. Presumptament, els autors podrien estar cometent el robatori en aquell mateix moment, mentre els propietaris eren fora.
A l’ interior de la finca, els agents van observar que la porta d’accés a l’ immoble presentava el pany forçat, i un cop dintre de l’habitatge van veure que tot havia estat regirat.
Els mossos van fer una recerca dels presumptes autors per totes les estances del domicili, localitzant finalment dos homes amagats darrera d’una porta i un tercer home al traster. A la zona del passadís es van trobar unes bosses d’escombraries plenes de diversos objectes, probablement preparats per ser transportats cap a la furgoneta estacionada a l’entrada. Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar alguns aparells d’electrònica que ja havien estat sostrets i carregats a l’interior.
Els detinguts, tots tres de nacionalitat marroquina amb edats de 22,23 i 28 anys.
El detinguts van passar a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa, que va decretar-ne llibertat amb càrrecs per a tots ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada