dilluns, 16 de gener del 2012

“EnREDados en EDUcación”: com les xarxes socials estan revolucionant l’educació.

Estem davant un canvi de paradigma  del que suposa ensenyar i aprendre en el segle XXI?. Dos joves d ela UOC han posat en marxa el projecte Enredados en Educación. L'objectiu és saber, de la mà  de persones expertes, quin és l’impacte de les xarxes socials en el món educatiu i contrastar la seva visió amb l'experiència dels joves, ja que aquest és un projecte de treball col·laboratiu, un experiment, realitzat des de les xarxes socials, dins un àmbit no formal d’aprendre com és el postgrau que realitzem.


EL PERQUÈ DEL PROJECTE
L’interès  del projecte és doble: per una banda, és una manera de deixar constància de les reflexions de professionals altament qualificats en el tema de les xarxes socials i la seva relació amb l’educació,  en un format compilat en un vídeo. Però a més el projecte ens permetrà revelar i propagar, en l’àmbit universitari, les bondats de crowdfunding com a fenomen  que transcendeix  la pròpia creació cultural, així com el treball col·laboratiu. En aquest sentit, és important ressaltar que el projecte com a activitat que s’emmarca dins una assignatura, no té com a màxima prioritat l’objectiu del projecte,  sinó el procés en tot el seu conjunt mitjançant   la il·lusió i l’impuls col·lectiu dels integrants del grup MésD2.
Aprofitant, doncs, el contacte que tenen amb persones expertes –docents de les diferents assignatures del postgrau - recopilaran, en format de petites entrevistes personals, la seva visió particular.  La intenció és gravar aquests encontres de curta durada (2-3 minuts), en HD per, un cop editada convenientment, oferir-les al públic interessat  en el coneixement compartit
“EnREDados en EDUcación”: com les xarxes socials estan revolucionant l’educació, és un títol d’aquest ambiciós projecte dirigit, realitzat pel propi grup. Els costos per aconseguir un gran nivell de qualitat són elevats, i encara que alguns dels recursos són al nostre abast , ens faltaria cobrir econòmicament 800 € per a l’edició, promoció i presentació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada