dimarts, 17 de gener del 2012

El restaurant Tast & Gust de Cerdanyola s'incorpora al Cuina Vallès

El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès ja compta amb 12 membres. L’any 2012 ha començat amb la incorporació del restaurant Tast & Gust de Cerdanyola del Vallès ampliant així els municipis de la comarca que compten amb restaurants del col·lectiu.

[caption id="attachment_18" align="alignleft" width="300" caption="Restaurant Tast & Gust"][/caption]

D'altra banda, aquesta setmana s’ha realitzat el sorteig dels sopars entre els clients que van omplir les butlletes del cinquè aniversari de Cuina Vallès. Cada restaurant comunicarà al guanyador/a quin ha estat el seu premi i on podrà gaudir-lo. De fet, els clients que hagin omplert la butlleta en un restaurant no gaudiran del sopar en el mateix establiment, sinó que tindran l’oportunitat de tastar noves propostes en un dels altres restaurants.

Pel que fa a la mongetada popular, aquesta es preveu celebrar durant el primer trimestre de 2012 en un municipi del Vallès Occidental. En aquests moments s’està treballant amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental per determinar els detalls de l’àpat popular. En ocasions anteriors s’ha celebrat a Sabadell, Terrassa, Castellar del Vallès i Matadepera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada