dimarts, 7 de juny del 2022

En la contractació pública a Catalunya s'hauran de prioritzar els aliments saludables i sostenibles

Imatge facilitada a la nota informativa / GOVERN.CAT
El Govern català ha aprovat dimarts passat un acord en virtut del qual la contractació pública de serveis d'alimentació ha de prioritzar, per davant del preu, els productes saludables i sostenibles: ho ha donat a conèixer el propi Govern mitjançant una nota informativa que ha emès dimarts passat mateix. El preu no podrà tenir un pes de més del 20% en el còmput general per valorar una oferta.

L'objectiu, sempre segons la referida nota informativa del Govern de Catalunya, és garantir que allà on es prestin serveis alimentaris de caràcter públic es consumeixin majoritàriament productes frescos, de temporada, de venda de proximitat, de producció agrària ecològica, de producció integrada i de qualitat diferenciada. D'aquesta manera, a més, es minimitza l'impacte del transport d'aquestes mercaderies i, conseqüentment, es redueix també la seva petjada de carboni.

+info: https://govern.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada