dimecres, 6 de febrer del 2019

Arranjada la Pl. Nova de Can Trias, a Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls ha finalitzat la setmana passada les obres d'arranjament de la Plaça Nova de Can Trias per tal d'ampliar l'espai central, guanyar una zona d'ombra i reforçar la seguretat d'aquest espai públic: ho ha comunicat el mateix consistori mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. Aquesta actuació formava part de les inversions del pressupost municipal de l'any passat i ha tingut un cost final de 15.738 euros.

L'arranjament ha permès guanyar una zona d'ombra /
AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS
Amb l'arranjament s'han guanyat 24 m² d'espai lliure d'obstacles a la part central de la plaça fent-la més amable per al veïnat en general i, en concret, per a les famílies que porten els seus infants a la Llar d'Infants Municipal Can Trias. Els treballs realitzats han constat de la demolició de la jardinera central i reposició del paviment, reubicació de la font al costat de la mitgera de l'aparcament, amb la consegüent prolongació de l'enreixat de drenatge fins a la nova ubicació; així mateix, s'ha instal·lat una tanca metàl·lica emmarcada d'1,50 metres sobre el mur mitjaner existent per tal d'evitar el risc de caigudes cap a l'aparcament i s'han pintat totes les parets mitgeres de la plaça i els murs de l'edificació adjacent. També s'ha creat una zona d'ombra amb un sistema de ràfia sintètica a una estructura ja existent a la plaça, s'ha reparat una jardinera malmesa a conseqüència dels aiguats del 15 de novembre passat i s'han renovat les plantes de l'entorn.

S'ha instal·lat una tanca metàl·lica emmarcada d'1,50 metres sobre el mur mitjaner existent per tal d'evitar el risc de caigudes cap a l'aparcament / AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS

+info: http://www.viladecavalls.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada