dijous, 17 de gener del 2019

Primera itinerància de 'Vidal i Barraquer: Diàleg i Coherència'

L'exposició commemorativa es pot visitar a la Diputació de Tarragona, després anirà a l'Institut Vidal i Barraquer i a Terrassa


Una part de l'exposició en la seva
itinerància actual / DIPTA
Un recull de fotografies, moltes de les quals inèdites, procedents del fons familiar Vidal-Barraquer i custodiades per l'Arxiu Nacional de Catalunya, juntament amb material audiovisual, protagonitzen l'exposició 'Vidal i Barraquer: Diàleg i Coherència'. Aquesta mostra que tracta la vida de Francesc Vidal i Barraquer, qui fou cardenal i arquebisbe de Tarragona, ha estat inaugurada divendres passat al pati del palau de la diputació tarragonina, on es pot visitar fins al proper 17 de febrer, sent la primera itinerància de les previstes des que es va posar en marxa per primer cop l'any passat a Cambrils.

Han estat encarregats de la inauguració del passat divendres Joan Olivella, diputat de l'ens supramunicipal; Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; i Pedro Otiña, arxiver responsable de l'Arxiu Municipal de Cambrils. Emmarcada en els actes per a commemorar l'any passat el 150è aniversari del naixement del conegut com el cardenal de la pau, l'exposició és obra del projecte Molècula i ha comptat per a la seva producció amb la col·laboració de la pròpia Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Cambrils. S'ha comptat també amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la implicació del personal de l'Arxiu Municipal i del Museu d'Història de Cambrils. Inaugurada per primera vegada a Cambrils el mes d'octubre passat, 'Vidal i Barraquer: Diàleg i Coherència' després de la seva itinerància actual arribarà a l'Institut Vidal i Barraquer, a Tarragona, a finals del mes de febrer, i a Terrassa al mes de març.

+info: http://www.dipta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada