dissabte, 3 de març del 2018

Aigües de Reus repara i millora el dipòsit que dóna servei d'aigua potable a la Urbanització el Pinar

Els treballs de reparació i millora del dipòsit que dóna servei d'aigua potable a la Urbanització el Pinar, i que està situat al Carrer Ribera d'Ebre d'aquesta urbanització, les du a terme Aigües de Reus, divisió de l'empresa Reus Serveis Municipals; ho ha fet saber l'Ajuntament de la ciutat mitjançant una nota informativa que ha emès ahir. Les actuacions consisteixen en la substitució de la coberta del dipòsit per una de nova que garanteixi una major resistència i un millor aïllament tèrmic, i en la renovació de les instal·lacions i els equipaments interiors.

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament de Reus, en paraules recollides a la referida nota informativa afirma que "la nostra obligació, com a municipi, és vetllar pel bon servei a tots els reusencs, visquin on visquin, al centre o en barris i urbanitzacions més o menys perifèriques, com ho evidencien les diverses obres que en aquests moments es duen a terme a la ciutat". El regidor també destaca que sigui Aigües de Reus qui assumeixi íntegrament el cost de la inversió continuada que es du a terme a la xarxa al llarg de l'any.

El dipòsit d'aigua a la Urbanització el Pinar i del qual Aigües de Reus assumeix dur a terme la reparació i millora / AJUNTAMENT DE REUS

+info: http://www.reus.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada