dijous, 8 de febrer del 2018

42 expositors estaran a la fira Bodamarket 2018

El recinte Roca Umbert-Fàbrica de les Arts, a Granollers, acollirà dissabte i diumenge d'aquesta setmana l'11a edició de la fira Bodamarket. Serà a la nau Dents de Serra, on s'aplegaran un total de 42 expositors de diversos sectors: restauració, fotografia, agències de viatges, vestits de núvia i de nuvi, roba interior i llenceria, joieria, 'wedding planner', llar, vehicle i transport, animació i espectacles, i hotels. A més, hi haurà un estand específic de serveis oferts per diferents comerços de Granollers. La fira, que és un esdeveniment de referència en l'àmbit nupcial, obrirà els dos dies en horari de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.

L'accés es farà pel Carrer Lluís Companys i, com ja és habitual, l'organització ha previst dues desfilades que es faran al mateix recinte Roca Umbert: concretament a la Sala de l'Aplegador. La primera desfilada de la fira Bodamarket 2018 serà demà passat a les 19.30h i l'altra tindrà lloc diumenge a les 17.30h. L'empresa Las Three Marias és la responsable de la decoració i ambientació de la fira. Les persones interessades poden descarregar-se la invitació al web de l'organització. D'altra banda, Pàrquings Blaus de Granollers obsequia el públic visitant amb tres hores de pàrquing gratuït a escollir entre tres aparcaments que gestiona i que són accessibles en cap de setmana: en concret el pàrquing Auditori, durant tot el cap de setmana, i els pàrquings Escolapi Blau i Corona, aquets dos només amb l'opció de dissabte.

Un instant captat l'any passat a la fira Bodamarket, ubicada també a la nau Dents de Serra, al recinte Roca Umbert-Fàbrica de les Arts / AJUNTAMENT DE GRANOLLERS

+info: http://www.fira-nuvis.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada