dissabte, 13 de gener del 2018

L'Atles del Vallès Oriental, una eina interactiva ja disponible a Internet

El Servei de l'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental ha elaborat una eina interactiva que permet consultar dades socioeconòmiques i territorials de la comarca representades a partir de mapes i que alhora es complementen amb informació qualitativa, ha comunicat el Consell Comarcal del Vallès Oriental mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. L'Atles del Vallès Oriental, que és com es denomina aquest recurs ja disponible a Internet, està dividit en dos grans apartats: 'Geografia física' i 'Geografia humana'.

A cada un dels blocs apareixen subtemes específics. En clicar a cada un, s'accedeix a un visor dins la plataforma de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i des d'on són consultables els diferents mapes elaborats. Cada una de les pàgines estan compostes per la representació d'un indicador mitjançant un mapa i la redacció d'informació complementària relacionada amb aquest. L'objectiu és mantenir aquest atles el més actualitzat possible, incorporant noves dades a mesura que es vagin obtenint.

Captura de pantalla del mapa de la hidrografia del Vallès Oriental, dins el subtema 'Medi Natural', a l'apartat 'Geografia física' / ATLES DEL VALLÈS ORIENTAL

+info: http://www.vallesoriental.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada