diumenge, 21 de gener del 2018

Inaugurat el [0% Gluten] de Sant Cugat del Vallès

Alguns productes que s'han
pogut tastar / [0% GLUTEN]
La inauguració de l'establiment [0% Gluten] de Sant Cugat del Vallès s'ha dut a terme dijous passat, amb la presència del promotor del propi concepte [0% Gluten], Francesc Altarriba, així com dels responsables de la nova franquícia: Jordi Guix i Jordi Relat. Dels assistents en aquest acte oficial d'obertura, i entre els quals han hagut autoritats polítiques i sanitàries, ha destacat la presència del psiconeuroimmunòleg i fisioterapeuta Xevi Verdaguer, qui té a Sant Cugat un centre sanitari, i de l'exnedadora de sincronitzada Gemma Mengual, qui resideix a la ciutat. Els assistents a la inauguració han pogut tastar els productes elaborats pel personal d'aquest local.

Emplaçat al cèntric Carrer Major número 25 i enfront del famós Monestir de Sant Cugat del Vallès, aquest establiment, que és el primer que la marca obre enguany, "es defineix com a inclusiu, i es llança a la cerca d'un perfil de consumidor que s'incrementa exponencialment, el qual aposta en especial per la qualitat i l'alimentació cent per cent saludable; així mateix, aporta una oferta gastronòmica que té com a base la fleca i la brioixeria i que es concreta en una infinitat d'aliments i begudes pensades únicament per al benestar", expliquen des de [0% Gluten].

D'esquerra a dreta: Jordi Relat, Francesc Altarriba i Jordi Guix; en un instant de la inauguració / [0% GLUTEN]

+info: http://0x100gluten.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada