dijous, 6 de juliol del 2017

Les inscripcions per a la participació al 46 Ral·li d'Andorra Històric ja estan tancades

El Ral·li d'Andorra Històric ja ha completat el nombre d'inscripcions, limitat a 90 vehicles, per a la seva 46a edició, que tindrà lloc els propers 16 i 17 de setembre, ha informat abans-d'ahir l'organització de l'esdeveniment mitjançant una nota informativa: així doncs, ja no poden apuntar-se més participants per a aquesta competició enguany. Des que el Ral·li d'Andorra Històric s'adreça exclusivament a la participació d'automòbils clàssics "s'ha convertit en la gran referència en matèria de regularitat per aquest tipus de vehicles", es remarca a l'esmentada nota; i és que aquesta serà la sisena edició consecutiva que el Ral·li d'Andorra Històric està reservat en exclusiva a la regularitat per als clàssics. A partir de l'elevat nombre de sol·licituds d'inscripció que un any més ha rebut l'entitat organitzadora, que és l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), i comptant amb l'experiència d'aquests últims anys, s'ha decidit posar el referit límit de 90 cotxes participants, xifra màxima assumible per tal de mantenir els estàndards de qualitat que l'ACA vol mantenir, tant per la comoditat i seguretat de participants i l'organització, com també per cuidar la infraestructura logística que exigeix organitzar un ral·li d'aquestes característiques.

Tot i que la llista d'inscrits no es publicarà fins a primers de setembre, l'ACA ja avança que la majoria de participants són habituals al ral·li. L'acord amb Andorra la Vella permet que aquesta gran prova de clàssics tingui el seu centre neuràlgic a la capital del Principat, i permet a la prova créixer en infraestructura i serveis i acostar el ral·li a aquest important eix comercial. L'itinerari del 46 Ral·li d'Andorra Històric es mantindrà en secret fins al dia de la presentació de la cursa, dos dies abans de la sortida. La primera etapa de la cursa començarà al Pont de la Rotonda a les 19.00h del 16 de setembre per a disputar 4 trams de regularitat; la segona etapa tindrà lloc l'endemà entre les 7.30h i les 15.00h amb 7 trams de regularitat, sempre amb carretera tancada, i amb sortida i arribada de les etapes al Parc Central d'Andorra la Vella. Al 46 Ral·li d'Andorra Històric hi col·laboren en l'organització el Comú d'Andorra la Vella i, específicament en el cronometratge, l'empresa Blunik.

Palmarès de les cinc darreres edicions del Ral·li d'Andorra Històric, des que l'esdeveniment es reserva exclusivament a la regularitat per als clàssics / ACA

+info: http://www.ralliandorra.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada