dijous, 8 de juny del 2017

Turisme Garrotxa celebra el seu 20è aniversari

Sota el lema 'La Garrotxa dels sentits. El sentit de la Garrotxa', Turisme Garrotxa des d'abans-d'ahir i fins avui està duent a terme, amb motiu del seu 20è aniversari, un cicle d'activitats gastronòmiques, culturals, socials i esportives al Palau Moja, a Barcelona, i així donar a conèixer, segons remarquen fonts de la pròpia entitat, "un model de turisme sostenible pioner a nivell estatal". La xef Fina Puigdevall, de Les Cols Restaurant, d'Olot; el fundador de La Fageda Fundació, Cristóbal Colón; el medallista olímpic Carles Torrent; la corredora d'ultratrails i entrenadora personal Laia Díez; i el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer són alguns dels ambaixadors de luxe de la Garrotxa que protagonitzen bona part d'aquestes jornades, inaugurades abans-d'ahir al propi Palau Moja per part d'Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa, acompanyat d'Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat i comptant almenys amb l'assistència del gastrònom Pep Nogué; el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda; el president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra; la responsable de projectes de la Direcció de Turisme i Esdeveniments de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Tria; la ja esmentada xef Fina Puigdevall; i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona.

Aquest programa d'activitats, obert a tothom i gratuït, n'inclou 12 en total entre conferències, debats i tastos, amb l'objectiu de traslladar les millors experiències del territori a la capital catalana. Les activitats obertes al públic es complementen amb diverses sessions per al sector professional, entre els que destaquen agències de viatges i professionals del sector educatiu. Després de l'acte inaugural, Fina Puigdevall i el gastrònom Pep Nogué han protagonitzat la primera de les conferències: una conversa gastronòmica que ha conclòs amb un tast de productes de Les Cols Restaurant, que té dues estrelles Michelin. Ahir la protagonista de la jornada va ser la 'cuina volcànica', en relació a la qual Carles Torrent, Laia Díez i Xevi Verdaguer van debatre a la taula rodona 'Vida sana als volcans', tractant dels hàbits per tal de dur un estil de vida saludable. Les jornades finalitzen avui amb una conferència a càrrec del fundador i president de La Fageda Fundació, Cristóbal Colón, qui parlarà de les més de tres dècades d'història de la cooperativa La FagedaTurisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada principalment per representants del sector turístic privat i públic de la comarca de la Garrotxa.

D’esquerra a dreta, a la jornada inaugural d'abans-d'ahir: el gastrònom Pep Nogué; el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda; el president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra; la responsable de projectes de la Direcció de Turisme i Esdeveniments de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Tria; el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà; la xef Fina Puigdevall; el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona; i el director de Turisme de Catalunya, Octavi Bono / TURISME GARROTXA
+info: http://ca.turismegarrotxa.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada