diumenge, 1 de gener del 2017

Acord d'intencions per a la millora permanent i consensuada de Mercavallès

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), l'Associació de Majoristes de Mercavallès, l'Ajuntament de Sabadell i el de Terrassa han signat el passat dia 21 de desembre al migdia un acord d'intencions relatiu al futur de l'equipament Mercavallès. L'acord reconeix una voluntat de totes les parts de generar un procés de millora permanent de Mercavallès de forma consensuada així com de treballar en l'equilibri i eficiència econòmica del mercat, sempre des d'una perspectiva de qualitat i bon funcionament de tots els seus serveis, així com adaptar els procediments i les actuacions presents i futures a criteris de màxima transparència. La signatura l'han protagonitzat Amadeu Aguado, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrassa; Marisol Martínez, tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell; Ignasi Giménez, president del CCVOC i alcalde de Castellar del Vallès; i Enric Torres president de l'Associació de Majoristes de Mercavallès. A l'acte de signatura, que s'ha celebrat a l'interior del mercat comarcal, també hi han assistit altres representants de la Junta de l'Associació.

L'Ajuntament de Sabadell i el de Terrassa tenen interès per tal de definir la continuïtat de Mercavallès a partir de l'any 2022. Amb aquest objectiu, s'acorden diferents treballs tècnics amb continguts referits a les següents matèries: la situació actual i l'impacte econòmic que representa Mercavallès, la continuïtat futura del mercat, els models de gestió adaptats a les noves dinàmiques de consum i distribució alimentaria i el nou període de concessió per a facilitar les inversions i amortitzacions empresarials. En aquest marc, el CCVOC va encarregar un estudi de futur de Mercavallès, dins de l'any 2016 i es resoldrà de forma consensuada dins de la Comissió d'Assessorament de Mercavallès. L'Associació de Majoristes col·labora directament en l'estudi aportant la seva experiència, coneixements, 'know how' empresarial i sectorial, adquirit durant més de quaranta anys en la prestació de serveis de comerç i distribució alimentaria al territori i a la població del país. Els titulars de Mercavallès són el consistori sabadellenc i el terrassenc, després de la dissolució, l'any 1993, de la denominada Mancomunitat de Sabadell i Terrassa. Aquests ajuntaments, per acord dels respectius plenaris, varen delegar la gestió del mercat al CCVOC, a qui correspon l'organització, direcció, funcionament i potestat reglamentària del servei públic municipal de Mercavallès.

El moment de la formalització de l'acord. D'esquerra a dreta: Amadeu Aguado, Ignasi Giménez, Enric Torres i Marisol Martínez / CCVOC

+info: http://www.ccvoc.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada