divendres, 30 de desembre del 2016

Prop de 8.500 espectadors enguany a les activitats municipals de l'Auditori Miquel Pont

Aquest equipament públic de Castellar del Vallès atreu, quant a l'oferta de cinema, una mitjana de 115 espectadors per projecció


Les 83 propostes d'enguay que la Regidoria de Cultura de Castellar del Vallès ha ofert des de l'Auditori Municipal Miquel Pont,. entre les quals han hagut activitats de teatre, música o cinema, han atret en el seu conjunt prop de 8.500 espectadors, ha informat l'ajuntament de la localitat en un comunicat emès ahir. Aquesta xifra suposa un increment de l'assistència del 37% respecte l'any 2015, en què es va arribar a 6.200 espectadors distribuïts en 74 espectacles culturals. Amb aquestes xifres, la mitjana d'espectadors també augmenta dels 84 assistents per acte el 2015 als 102 assistents per acte d'aquest 2016. Per programacions, les projeccions de cinema d'estrena dels diumenges són les que en termes globals han atret més espectadors: un total de 3.811 espectadors (distribuïts en 29 projeccions); a continuació se situen el 1.947 espectadors de les 21 projeccions de cinema familiar, que també es fan els diumenges i durant el període nadalenc. Globalment, les projeccions de cinema han atret enguany 5.758 espectadors, amb una mitjana de 115 espectadors per projecció. I el film de dibuixos animats Zootròpolis ha estat la proposta que ha atret enguany més espectadors a l'Auditori Miquel Pont: 561 en total.

D'altra banda, sempre segons el referit comunicat de l'Ajuntament, les 11 representacions de la programació estable de teatre i música de l'Auditori, que s'ha reprès aquest 2016, han sumat 1.768 espectadors (el que equival a una mitjana 160 espectadors per representació). L'any 2015, la Regidoria de Cultura tan sols va programar tres espectacles de teatre i música a l'Auditori, amb un resultat total de 332 espectadors. Finalment, els espectacles de teatre familiar dels diumenges, han atret 926 espectadors, distribuïts en 7 representacions (el que equival a 132 espectadors de mitjana  a cada representació). Això suposa un augment de 213 espectadors respecte la programació d'espectacles familiars de l'any 2015. A aquestes xifres també cal sumar-hi els 2.600 espectadors que el passat mes de març va registrar la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!, coorganitzada per l'Ajuntament i el Club Cinema Castellar Vallès; així com el volum de públic de totes les activitats organitzades per entitats i privats a l'Auditori Municipal Miquel Pont, de les quals no figuren xifres detallades.

Tràiler en català de Zootròpolis / GENCAT; YOUTUBE 

+info: http://www.castellarvalles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada