La firma
[0% Gluten], després d'obrir la seva botiga model a Vic en relació a la qual cosa va informar TITULARS.CAT (
bloc del 24/11/2016), ha inaugurat ahir a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) la primera franquícia amb voluntat d'esdevenir pol d'atracció en alimentació saludable per a capitals com Igualada, Terrassa o Manresa. Aquest local ubicat al número 34 del Carrer Lluís Puigjaner inicia, amb la seva concorreguda inauguració que va començar a les 20.00h, la fase d'expansió imminent per part de
[0% Gluten] a nivell català, abans d'obrir les botigues que ja estan en marxa a Madrid i a Bilbao. Com totes les franquícies que
la marca posi en marxa, el local d'Olesa està estudiadament distribuït de manera que l'obrador artesà queda annex a la zona de venda i degustació, des d'on es té total visibilitat del treball d'elaboració dels seus professionals.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTmphFJHEImPoQAmZK_g6G3LrDraRsdRp5cf2yJ5RHhB3FBJUzUR7P9yhm4siSzxS9euU-XGq4K8mUPwA0R5lIeghfsRydZXAehEkoXqZjAUBydDvQDXTEZicSLj8gPyLEPObx76BGjaRY/s320/titularscat+molatv+0xcent+gluten+responsables+establiment+olesa_frances+altarriba+ndp+0xcent+gluten.jpg) |
D'esquerra a dreta: José Luis Perea i Rosa Maria Aguilera,
responsables de la franquícia de [0% Gluten] a Olesa; i
Francesc Altarriba, impulsor de la marca. A la inauguració
de la botiga model a Vic el mes passat / [0% GLUTEN] |
A
la firma impulsada per
Francesc Altarriba s'ha valorat la idoneïtat d'Olesa per a iniciar la fase expansiva pel fet que és un punt de confluència entre les capitals del Bages, l'Anoia, el Vallès Occidental i el propi Baix Llobregat, comarques que, segons es remarca des de
[0% Gluten], registren més d'un milió d'habitants en conjunt, essent una garantia de viabilitat com a franquícia alimentària. Del nou establiment s'espera que ompli una demanda latent de totes les persones que volen apostar per una alimentació sana, fins i tot aquelles que necessiten tenir cura de la seva dieta per prescripció mèdica, amb l'oportunitat de poder, a més, trobar-hi una àmplia gamma de pans i dolços beneficiosos per a l'organisme i aptes per a tothom, que es complementaran amb amb àpats lleugers a base d'amanides, pasta fresca, pizzes o focaccies, o begudes com els sucs de fruita naturals; i també tes, xocolates, cafès i llets de tot tipus.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj76rKpMldCJZhzLoFMN3jaR38m7zQOHpQZ2_ztaMDt4WYyEn5nl3X56WSFH5Vk_OKEwpQ2CGKyDnjzyMAMOOTBxcFEi8SxFo5QslV_hCJdh64gotbDxzcGB82wDAE-_1pLL_abkP-raXzN/s640/titularscat+molatv+0xcent+gluten+obertura+establiment+olesa+twitter+0xcent+gluten.PNG) |
Un instant del local [0% GLUTEN] d'Olesa, ahir durant la seva inauguració / [0% GLUTEN] |
+info:
http://www.0x100gluten.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada