dilluns, 21 de novembre del 2016

ITB Àsia continuarà celebrant-se a Singapur almenys fins l'any 2019

Un instant de l'edició d'enguany d'ITB Àsia / MBS
Singapur acollirà les tres properes edicions del certamen turístic ITB Àsia, ha informat l'empresa organitzadora, amb matriu alemanya, Messe Berlin Singapore (MBS) una vegada formalitzada l'extensió de la seva col·laboració amb Singapore Tourism Board (STB) per al període 2017-2019. En el seu comunicat escrit del passat 21 d'octubre, data en la qual finalitzà la darrera edició de l'esdeveniment, Messe Berlin Singapore aprofita també per tal de remarcar que Singapur "és lloada com un dels mercats del sector dels viatges amb més influència i creixement més ràpid" i que, amb el renovat acord, seguirà esdevenint una plataforma per a mostrar el millor del país a milers de líders del sector dels viatges a Àsia i a la resta del món. A més, ja està confirmada que per a l'any vinent una nova variant d'aquest certamen: ITB Xina, que tindrà lloc a Xangai el proper mes de maig.

En el mateix comunicat, el vicepresident superior de Messe Berlin GmbH, Martin Buck, apunta la rellevància de l'edició d'ITB Àsia de l'any vinent atès que serà la desena d'aquest certamen anual i es mostra encantat de la col·laboració amb STB. Per la seva banda, la delegada executiva en cap d'STB, Melissa Ow, ha afirmat: "Compartim una visió comú amb Messe Berlin per a ITB Àsia, que és la de crear oportunitats per a la indústria de viatges de negocis a l'àrea Àsia-Pacífic". La recent finalitzada novena edició d'ITB Àsia, en relació a la qual i amb motiu d'una de les activitats relacionades amb Catalunya va informar TITULARS.CAT (bloc del 14/10/2016), ha tingut lloc al centre de convencions i exposicions Sands, a Marina Bay Sands, a Singapur; va començar el passat 19 d'octubre, hi han estat presents 846 expositors provinents de 110 països i ha comptat amb 10.876 visitants.

Christian Goke, CEO de Messe Berlin GmbH i Melissa Ow, delegada executiva en cap d'STB, en el moment de formalitzar l'acord de continuïtat / MBS

+info: http://www.itb-asia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada