dissabte, 17 de setembre del 2016

La música de Sangtraït torna a sonar en concert, aquesta vegada a Terrassa i en format simfònic

El Centre Cultural Terrassa acull aquest vespre l'espectacle en gira 'Simfonia de les Pedres i el Vent', un homenatge a la desapareguda banda de rock català Sangtraït i que compta amb el seu cantant, compositor i baixista, Quim Mandado, amb la seva actual banda, LGP, en la qual també hi és el bateria de Sangtraït, Martín Rodríguez: actuen en aquest espectacle amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE), amb el seu director i fundador Carles Coll. Aquesta producció la porta l'agència SBD Management, nascuda a Sabadell i actualment ubicada a Viladecavalls.

La gira, que no té data de finalització i per tant es preveu que continuarà visitant altres municipis, va començar com una prova pilot al Festival Acústica de Figueres l'agost de l'any passat: en vendre's totes les entrades es va optar per fer un segon concert consecutiu i també es va vendre tot, de manera que l'organització es va posar d'acord amb diferents oficines de 'management' i promotores per tal d'avaluar l'opció de fer pròpiament una gira. Es van quadrar, així, les agendes de l'OCE i LGP per a enguany, ja que ambdues formacions presenten diversos espectacles per separat, i l'abril es va presentar la gira al Festival Strenes, a Girona. Posteriorment van venir més concerts, per exemple a Llinars del Vallès, a Lladó i a Castelló d'Empúries.

Vídeo resum d'alguns temes interpretats per Quim Mandado, amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i Guardians del Pont, al Festival Acústica de Figueres de l'any passat / GUARDIANS DEL PONT; YOUTUBE

+info: http://www.sbdmanagement.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada