divendres, 16 de setembre del 2016

Esmasshopping presenta, a Sabadell, la seva xarxa social de consum intel·ligent i solidari

Definint el seu producte com la primera xarxa social de consum intel·ligent i solidari a nivell de tot l'Estat, els responsables de l'empresa Esmasshopping han exposat els objectius de l'app que han posat en marxa, S+shopping, mitjançant una presentació que ha tingut lloc abans-d'ahir al migdia a la Sala d'Actes del Centre de Promoció Empresarial de Sabadell. En el marc d'aquesta presentació s'ha destacat que Esmasshopping, una SL nascuda a Sabadell mateix a començaments de l'any passat, és una 'start-up' tecnològica que exerceix de canal de comunicació per tal d'unir negocis minoristes, consumidors i col·lectius (com ara clubs esportius, culturals, entre d'altres) amb l'objectiu de facilitar al client una informació valuosa i personalitzada que li permetrà augmentar la seva capacitat d'estalvi en les compres habituals de cada dia. En aquest sentit, ofereix una informació exclusiva i sempre actualitzada, com per exemple quin és el màxim descompte al qual hi té dret d'un producte o servei que vol adquirir en comerços propers; a partir d'aquí, l'usuari pot escollir entre quedar-se el descompte i estalviar o fer una microdonació a una organització no lucrativa escollida. Quan el consumidor es dona d'alta a Esmasshopping, només ha d'escriure el que vol adquirir i el sistema li geolocalitza tots els comerços amb el major descompte possible en pocs segons just quan té la necessitat de comprar. L'app S+shopping és descàrrega gratuïta i és accessible de moment per a dispositius Android; a finals d'any, es preveu que estigui disponible per a iOS.

D'acord amb les dades facilitades a l'esmentada presentació, Esmasshopping ha aconseguit que en qüestió d'unes poques setmanes s'hagin inscrit prop de 200 'retails' de Sabadell i que una vintena d'organitzacions sense afany de lucre, entre les quals n'hi ha locals però també d'àmbit estatal, puguin beneficiar-se de la solidaritat dels consumidors i donin a conèixer els seus projectes socials. "Al llarg de tot l'any 2017, serem a 46 poblacions de tot l'Estat, 18 catalanes. Són les principals ciutats de més de 50.000 habitants i que representen el 34% de la població espanyola", ha explicat Toni Bosch, CEO d'Esmasshopping. El president de l'Associació de Comerç de l'Eixample de Sabadell, Bernat Fàbregas, i la directora de l'ONG Rebost Solidari de Sabadell, Mercè Calvet, també partícips abans-d'ahir a la presentació d'Esmasshopping han valorat molt positivament la nova aplicació: "serà un important impuls a la dinamització del comerç de proximitat. Donarà major visibilitat als negocis i donarem a conèixer els nostres descomptes de forma segmentada i amb un sol clic", ha destacat Fàbregas, mentre que Calvet ha declarat "és una nova entrada de microdonacions que ens ho posa molt fàcil tant a les entitats com amb els consumidors solidaris. No han de facilitar dades bancàries i tot és molt immediat. És una idea innovadora que també ens permetrà donar a conèixer els projectes socials que les ONLs fem".

Un instant de la presentació d'abans-d'ahir. D'esquerra a dreta: Mercè Calvet, Toni Bosch i Bernat Fàbregas / DECOMUNICACIÓ

+info: http://www.esmasshopping.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada