dijous, 9 de juny del 2016

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona aporta reflexions sobre l'R+D+I

L'associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona ha presentat ahir al matí el document Reflexions per al disseny d'iniciatives locals d'impuls de l'R+D+I als polígons d'activitat econòmica: un treball elaborat per Miquel Barceló, juntament amb Anna Brunet, Enric Fuster i Eduard Cuscó. L'estudi esdevé el tercer número de la col·lecció 'Papers', una sèrie que publica aquesta associació i que coordina Carles Rivera. L'objectiu d'aquest document és aportar reflexions i idees que ajudin els responsables de desenvolupament econòmic local i els agents econòmics a dissenyar i impulsar serveis de suport a la innovació en els centres de serveis a les empreses dels polígons.

El document manifesta la necessitat de reforçar la interrelació entre el sistema de coneixement i el teixit productiu, i proposa un catàleg de serveis que faciliti a les empreses dels polígons avançar en el camí de la innovació. La presentació s'ha celebrat al Centre d'empreses industrials de Can Roqueta, a Sabadell, en el marc d'una taula rodona sota el títol 'Polígons i R+D+I: millorem la seva connexió?' i ha comptat amb la participació d'Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell; Carles Ruiz, president del Comitè Executiu del Pacte Industrial i alcalde de Viladecans; Josep Miquel Piqué, president executiu de La Salle Technova Barcelona i president de l'XPCAT (Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya), Xavier López, director general Corporatiu i d'Operacions del centre tecnològic Eurecat; i del propi autor del document.

Un instant de la presentació d'ahir. A la taula, d'esquerra a dreta: Josep Miquel Piqué, Eduard Navarro, Carles Ruiz, Miquel Barceló i Xavier López / PACTE INDUSTRIAL

+info: http://www.pacteindustrial.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada