dijous, 5 de maig del 2016

La CAL celebra el seu 20è aniversari fent un acte a l'Ateneu Barcelonès

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) farà demà a les 19.00h un acte per tal de celebrar el seu 20è aniversari: l'esdeveniment tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès, i comptarà amb la participació de Patrícia Gabancho, escriptora i vicepresidenta de l'Ateneu, i de Vicenç Villatoro, director del CCCB, que farà la ponència titulada 'La llengua sí que importa'. En el decurs de l'acte, Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, anunciarà el veredicte i farà entrega dels premis del concurs de microrelats convocat amb motiu de l'efemèride: un concurs en relació al qual havia informat TITULARS.CAT (bloc del 28/01/2016). A més, es presentarà el vídeo 20 anys fent viva la flama de la llengua, projecció que recull les principals fites assolides per la CAL al llarg d'aquests anys d'existència.

També hi participarà la il·lustradora Roser Capdevila, que presentarà el disseny creat pel seu estudi amb motiu dels 20 anys del Correllengua: una il·lustració en relació a la qual també havia informat TITULARS.CAT (bloc del 05/04/2016). La celebració es clourà amb l'actuació del grup Magnus Luna, que farà un recital posant música a poemes de Joan Vinyoli. L'escriptor, periodista i enigmista Màrius Serra serà l'encarregat de conduir la vetllada. A través d'aquest acte, es pretén fer un reconeixement a la tasca dels milers de persones i entitats que han promogut la llengua de forma voluntària a través de la CAL al llarg d'aquests 20 anys, una tasca que ha estat distingida el passat 26 d'abril amb la Creu de Sant Jordi.

El president de la CAL, Pep Ribas, rebent la Creu de Sant Jordi per part del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el passat 26 d'abril / GENCAT.CAT
+info: http://www.cal.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada