dilluns, 4 d’abril del 2016

PIMEC fomenta les relacions comercials entre Catalunya i Colòmbia

La patronal PIMEC, dedicada a l'àmbit de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, està organitzant una missió comercial a Colòmbia perquè les pimes catalanes puguin avaluar in situ la potencialitat d'aquest mercat llatinoamericà i les oportunitats de negoci que ofereix, o bé consolidar les relacions comercials ja establertes i afermar la posició competitiva de l'empresa. El viatge es realitzarà del 23 al 28 de maig i es visitaran les ciutats de Bogotà i Medellín, "on se celebraran nombroses reunions B2B personalitzades entre empreses catalanes i colombianes", ha explicat la directora del Departament Internacional de PIMEC, Míriam Sabaté, durant un acte que s'ha dut a terme el passat dia 31 de març a la seu de PIMEC, a Barcelona, per tal de presentar aquesta missió empresarial.

La cònsol de Colòmbia a Barcelona, Diana Celis Mora, acompanyada del president de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, ha estat l'encarregada d'obrir l'acte de presentació esmentat, que ha comptat amb l'assistència de més de 30 empresaris, destacant l'estabilitat política i l'obertura comercial que ha assolit el país en els darrers anys. De la seva banda, el 'country manager' de PIMEC a Colòmbia, Manel Pellissé, ha presentat les principals característiques i oportunitats de negoci al país, així com les millors estratègies per entrar i vendre a Colòmbia. A continuació, el director de Productes d'Empreses del Banc Sabadell, Carles Dalmau, ha desglossat els instruments financers per comercialitzar amb Colòmbia i ha remarcat el potencial i l'estabilitat del país per establir-hi negocis. Finalment, el transitari de Serincomex, Santiago Espot, ha especificat les particularitats logístiques a l'hora de realitzar exportacions i importacions a Colòmbia. Al final de la sessió, ha tingut lloc un debat sobre qüestions concretes del comerç amb Colòmbia com ara l'evolució del tipus de canvi, aspectes culturals en les negociacions o mètodes de pagament al país llatinoamericà.

Un instant de la jornada de presentació del passat dia 31: a la taula, la cònsol de Colòmbia a Barcelona, Diana Celis Mora, acompanyada del president de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu / PIMEC

+info: http://www.pimec.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada