dimarts, 22 de març del 2016

L'Obra Social "la Caixa" aporta 56.000 euros a l'atenció social a l'àrea de Cerdanyola del Vallès

Amb l'objectiu de reafirma el seu compromís social a Cerdanyola del Vallès, L'Obra Social "la Caixa" ha realitzat una col·laboració de 56.000 euros als temples religiosos de la vila vallesana que atenen famílies en risc d'exclusió social de la zona. Segons un comunicat de la pròpia Obra Social "la Caixa" difós el passat dia 10, amb aquesta iniciativa la Parròquia de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès, la Iglesia Evangélica Bautista de Cerdanyola, la Parròquia Mare de Déu del Roser de Cerdanyola i també Creu Roja reben una nova empenta per tal de continuar amb l'objectiu de cobrir les necessitats bàsiques i pal·liar noves situacions de pobresa i d'exclusió social de la població. D'aquesta manera, l'Obra Social "la Caixa" renova la voluntat de suport al projecte de ciutat, tot incrementant un 25% o 50% la quantitat que van rebre les entitats el darrer anys.

Aquesta col·laboració permetrà adquirir productes frescos (pollastre, ous, fruites, verdures, peix, entre d'altres) i menjar sec per a les persones en situació de vulnerabilitat de la població. A més a més, en alguns dels casos, ajudarà a comprar productes d'higiene i d'alimentació per nadons, mantenir l'estoc d'aliments bàsics (oli, llet, etc.), i en l'adequació d'espai per l'emmagatzematge de les donacions de productes, roba o d'altres estris. Les famílies detectades amb vulnerabilitat alimentaria pels equips dels serveis socials municipals, Càritas o Creu Roja rebran aquest suport a l'alimentació; de la mateixa manera, que també ho rebran famílies que s'adrecen directament als propis bancs d'aliments de les parròquies. Enguany, l'Obra Social "la Caixa" destina 1.158.000 euros a parròquies de la província del Barcelonès, dels quals 56.000 euros ajudaran a garantir una alimentació bàsica als usuaris del banc dels aliments de les parròquies de la vila.

CaixaProinfància és un exemple de les iniciatives de l'Obra Social "la Caixa" per a l'ajuda a persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social, en aquest cas adreçant-se específicament als infants / OBRA SOCIAL "LA CAIXA"

+info: http://www.obrasocial.lacaixa.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada