dilluns, 22 de febrer del 2016

Més de 300 persones assisteixen a Manlleu a la inauguració del nou Forn Altarriba

La inauguració, dimarts passat a Manlleu, del nou Forn Altarriba [0%Gluten] va comptar amb l'assistència de més de 300 persones que van poder presenciar de primera mà totes les característiques d'aquest obrador-botiga de pa i brioixeria sense gluten: un espai, en relació al qual ha informat recentment TITULARS.CAT (bloc del 06/02/2016), i que està totalment lliure d'al·lèrgens, artesà, que usa productes frescos i mai envasos amb atmosferes modificades, lliures de gluten, ou i lactosa i amb un sabor que no difereix gens dels tradicionals de fleca. Es tracta, doncs, d'un espai inclusiu al fer productes saludables i saborosos per a tots, fins i tot les persones que pateixen celiaquia. A les 19.00h es van obrir les portes del local i els assistents van poder visitar l'establiment, únic per les seves característiques, que té la particularitat de ser una botiga i alhora obrador a la vista del públic; van poder degustar tot tipus de productes d'un catàleg més que ampli (i que s'adaptarà a elaborats típics d'època i de festes, com panellets, tortells, pastissos, etc.) i conversar amb els mestres artesans i tècnics que en cuiden l'elaboració.

Francesc Altarriba, gerent i impulsor de la iniciativa, va agrair a tothom l'interès en la nova obertura i va explicar el perquè d'aquest projecte fet realitat, acompanyat de diferents autoritats sanitàries i amb representació territorial i de comerç. L'acompanyaven Toni Casas, en representació de l'Associació de Celíacs de Catalunya, i Anna Forcada, directora de l'EAP a Manlleu, tots dos molt contents de l'aposta de [0%Gluten] per la salut i, en concret, per normalitzar la celiaquia. Per la seva banda, Josep Pujades, president de la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, va felicitar l'empresari remarcant la importància que el seu esperit innovador té en la creació de llocs de treball a la comarca. Finalment Josep M. Freixanet, vicepresident 3r del Consell Comarcal d'Osona, tancava els parlaments mostrant-se content de que Francesc Altarriba, segona generació d'una vida dedicada al pa, escollís Manlleu, el seu poble natal, com a seu d'un projecte pioner a Catalunya, i el qual es vol expandir en format de franquícia.

Els assitents van poder presenciar de primera mà totes les característiques d'aquest obrador-botiga de pa i brioixeria sense gluten / BONBLAT
+info: http://bonblat.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada