dimarts, 23 de febrer del 2016

Caprabo recapta 11.970 euros que aniran destinats als refugiats sirians

La cadena de supermercats Caprabo ha recaptat, amb la col·laboració dels seus clients, un total d'11.970 euros per als refugiats de Síria a través de la iniciativa impulsada, conjuntament amb Creu Roja, sota el lema 'Et necessitem: ajuda als refugiats de Síria': una campanya iniciada l'octubre passat i en relació a la qual va informar TITULARS.CAT (bloc del 08/10/2015). Els clients dels supermercats de Caprabo han participat en la iniciativa mitjançant la compra de targetes solidàries amb diversos imports o realitzant els seus donatius en línia a través del portal d'aquesta cadena de supermercats. Els diners recaptats es destinaran a atendre necessitats bàsiques de la població refugiada i en trànsit a Grècia, Macedònia, Sèrbia, Hongria, Croàcia i el Líban.

Caprabo ha desenvolupat una important campanya de comunicació cap als seus clients per tal de difondre la iniciativa que ha inclòs xarxes socials, publicitat en el punt de venda, informació en els tiquets de compra i la comunicació directa a través de la targeta client de Caprabo. Davant l'actual allau migratòria, la Federació Internacional de la Creu Roja (FICR) estima que calen 9,6 milions d'euros per tal d'atendre a més de 625.000 persones refugiades durant els pròxims mesos en el seu trajecte cap el centre d'Europa i cobrir les seves necessitats d'aigua, sanejament i higiene, salut, suport psicosocial, restabliment de llaços familiars, aliments i altres articles de primera necessitat com ara mantes, sacs de dormir, roba, entre d'altres.

Una imatge recent d'unes 50 persones refugiades arribant a l'illa de Kos, a Grècia, des de Bodrum, a Turquia / IFRC; FLICKR  
+info: http://www.caprabo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada