dissabte, 6 de febrer del 2016

La marca Bonblat posa en marxa un obrador per tal d'elaborar pans sense gluten

Francesc Altarriba pretén així ajudar els establiments gastronòmics a marcar un punt de distinció i a millorar l'atenció al client


La marca especialitzada en pans per a restauració Bonblat-Taller Gastronòmic del Pa, en consonància amb la seva contínua línia d'I+D+I, ha posat en marxa, segons ha informat dimarts, un nou obrador totalment lliure d'al·lèrgens sota el segell [0% Gluten], convertit en centre de producció d'una nova gamma de pans sense gluten de marca pròpia, únics al mercat, per donar un millor servei al restaurador. Aquest obrador està ubicat al Passeig Sant Joan, 1, de Manlleu (Barcelona) i Francesc Altarriba, gerent de Bonblat i impulsor de la iniciativa, pretén així, d'una banda, ajudar els establiments gastronòmics a marcar el seu punt de distinció i millorar l'atenció als seus clients; i sobretot, per altra part, contribuir a que les persones amb celiaquia o intoleràncies alimentàries gaudeixin al menjar fora de casa d'un assortit de pans que els captivin la vista i els complaguin el paladar, una associació fins ara poc conjuntada. Amb [0% Gluten], Bonblat es converteix doncs en la primera marca que aposta per arrancar aquest centre innocu dedicat a oferir al restaurador la possibilitat de lluir-se a taula en oferir varietat i alhora qualitat als seus clients, fins i tot als celíacs, amb un panet de cigrons, una barreta de panses i nous i un pa d'hamburguesa sense gluten, lactosa ni ou, tots ells productes sans, frescos i inclusius, saludables per a tothom i aptes per sobre de qualsevol intolerància alimentària. Per aquest motiu, els establiments gastronòmics seran  els màxims beneficiats de la nova oferta, però també el públic en general que podrà, en horari convingut, accedir a la zona de comprar de l'obrador per fer comandes directament, per venta al detall.

L'obertura de les noves instal·lacions per a la línia [0% Gluten] fa palès el creixement de Bonblat, no només a nivell de producció, sinó també en la consolidació del seu departament de Recerca i Desenvolupament, que els últims anys ha estat constantment innovant per aconseguir els millors pans lliures d'al·lèrgens. Segons fonts de Bonblat, aquesta esdevé ara en la primera iniciativa d'elaboració de pans sense gluten utilitzant masses mares, pel que el pa té més sabor a pa tradicional. Segons dades de l'Associació de Celíacs de Catalunya, actualment unes 80.000 famílies catalanes tenen algun dels seus membres afectats per la celiaquia. Per elles, anar a menjar fora de casa no és gens fàcil; de fet les dades determinen que només prop d'un 2,7% de restaurants ofereixen un menú lliure de gluten. La pròpia Associació ha fet els darrers temps una crida al sector hoteler i de la restauració perquè tingui en compte les persones celíaques a l'hora d'elaborar els seus plats, cartes i menús perquè, paradoxalment, tot i que el nombre d'afectats per aquesta intolerància creix sense fre, l'oferta gastronòmica per a celíacs segueix essent insuficient, començant pel pa, que és un bàsic a taula. En aquest sentit, el nou avenç que encapçala Francesc Altarriba dóna un gir complet a la situació, oferint als restaurants i hotels un pa sense gluten amb garanties d'èxit de cara a tots els seus clients, celíacs o no, per seguir conscienciant de que vetllar per la salut no és renunciar a certs plaers gastronòmics com sortir a menjar fora de casa.

Detall de l'exterior de l'obrador / BONBLAT
+info: http://bonblat.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada