diumenge, 13 de desembre del 2015

L'Associació de Panniers ja compta amb uns 300 membres inscrits

Des que es va crear aquest passat l'estiu, l'Associació de Panniers, en relació a la qual ja va informar TITULARS.CAT (bloc del 29/08/2015) ha rebut de manera constant peticions de persones interessades a formar-ne part: a hores d'ara, i segons dades facilitades abans-d'ahir l'altre per l'entitat, la xifra d'associats se situa al voltant dels tres-cents. L'Associació, pionera en la difusió de la cultura del pa, pretén sensibilitzar, especialment als establiments gastronòmics, que tenir cura en el tracte i servei del pa, tasca que correspon al rol del pannier o expert en pa, acaba aportant l'excel·lència i satisfacció total del comensal a taula.

A través de newsletter que s'aniran enviant als associats i, sobretot, mitjançant cursos regulars de pannier, els socis tenen l'oportunitat de rebre els coneixements i formació necessària per tal de certificar-se com a tal i exercir-ne les funcions. Justament, aquests dies els socis han rebut les primeres informacions de les moltes que els arribaran regularment amb novetats, conceptes, presentacions i idees per aplicar en el seu maneig del pa, convidant-los també a aportar-hi el seu toc de creativitat. A la majoria dels socis els ha impulsat a inscriure's el fet que compten amb un 50% de descompte en els cursos formatius que promou l'Associació de Panniers, de temàtica variada: per ara, el web de l'entitat n'anuncia un de contextual titulat “El pa en la gastronomia”; un de pa sense gluten i un específic sobre entrepans, per aprendre a elaborar entrepans gourmet. L'Associació impulsa així la formació en un sector com el gastronòmic que necessita renovar-se cada dia i en un àmbit concret com és el pa, moltes vegades abandonat a taula. Des de la Junta Directiva consideren que és el moment de donar valor  a un producte a primera vista tan bàsic com el pa.

Reportatge audiovisual de TITULARS.CAT en el qual es fa referència a la professió de pannier, explicada pel seu propi creador: Francesc Altarriba / TITULARS.CAT; YOUTUBE

+info: http://www.elpannier.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada