dimecres, 30 de desembre del 2015

La venda de paperetes per a la panera solidària d'Atendis recapta 12.800 euros

La xifra supera la de l'any passat, quan es van aconseguir 9.500 euros, i encoratja l'entitat a seguir amb la iniciativa


El sorteig de la panera solidària de la Fundació privada Atendis/APDP, s'ha dut a terme abans-d'ahir, resultant número guanyador el 474, venut al comerç sabadellenc Uniformes-Pro Elezos: la Fundació ha venut 5.120 paperetes, superant el número de les que es van vendre l'any passat, que van ser 3.800 tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc de l'01/01/2015), de manera que la recaptació econòmica final també ha estat superior a la de l'any anterior, que va ser de 9.500 euros, arribant aquesta vegada als 12.800 euros. Els regals que inclou la panera s'han reunit en aquesta ocasió amb la col·laboració de més de 90 comerços col·laboradors, tal i com també va informar recentment TITULARS.CAT (bloc del 18/12/2015). A banda, també hi han col·laborant (i de manera molt rellevant) familiars, professionals i particulars.

La recaptació econòmica d'aquesta iniciativa permetrà als usuaris dels diferents centres que té Atendis el fet de poder realitzar un major nombre d'activitats i comprar equipament que millori la seva qualitat de vida. D'aquesta manera i havent arribat al quart any consecutiu de la iniciativa 'Més que una panera-La panera solidària d'Atendis', des de l'organització es mostren encoratjats a seguir amb la iniciativa de cara a l'any vinent. La família López, qui havia comprat el número afortunat, va rebre ahir al migdia la panera, de la qual va fer entrega la presidenta d'Atendis, la Dra. Joaquima Júdez, acompanyada del president de Sabadell Comerç Centre, Josep M. Porta. L'acte d'entrega es va fer a l'establiment comercial sabadellenc de roba masculina Xeviot, on la panera ha estat exposada des del passat 20 de novembre.

D'esquerra a dreta: Josep M. Porta, la Dra. Joaquima Júdez i membres de la família López / ATENDIS
+info: http://www.atendis.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada