dijous, 15 d’octubre del 2015

L'ACEC 4 Turons fa una excursió solidària a Sabadell per a SOS Galgos

L'Associació Catalana d'Excursionisme Caní (ACEC) 4 Turons farà una excursió solidària per a la protectora SOS Galgos: la sortida es farà el proper diumenge a Sabadell i serà apta per a tots els públics. En aquesta ocasió, es farà un recorregut de 6 quilòmetres, apte per a tothom, a prop de Sabadell passant per l'Ermita de de Togores i el Torrent de Colobrers. L'ACEC va engegar una campanya solidària a principis d'enguany i que té com a finalitat fer diverses excursions benèfiques al llarg del 2015 i destinar tots els beneficis a ajudar a una protectora catalana. Així, al llarg de l'any s'ha ajudat a diverses protectores d'animals d'arreu del territori. El donatiu mínim per fer l'excursió és de cinc euros per persona i tots els beneficis es destinen a la protectora. A més, es posa a disposició dels participants una guardiola per si es volen fer més aportacions econòmiques.

La primera excursió benèfica d'aquesta campanya es va fer el mes de gener, amb l'Associació Amics dels Animals de Balenyà i Seva i, segons la pròpia ACEC, va ser un èxit atès que hi van participar una setantena de persones i es van recaptar prop de 400 euros, així com pinso i material per als gossos de la protectora. L'Associació Catalana d'Excursionisme Caní 4 Turons és una entitat sense ànim de lucre que pretén fomentar l'excursionisme amb gossos. Des de l'ACEC s'organitzen sortides de tots els nivells, des de les sortides solidàries que no tenen gaire desnivell i són aptes per a tots els públics, passant per travesses d’alta muntanya i fins a viatges nacionals i internacionals.

Excursió solidària que va fer l'ACEC 4 Turons el passat mes de març al Maresme, en aquella ocasió per a l'entitat Galgos 112 / ACEC 4 TURONS
+info: http://www.acec4turons.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada