dimecres, 15 d’abril del 2015

Uns 80 corredors participen a la III Cursa per la inclusió organitzada per Andi Down Sabadell

L'associació Andi Down Sabadell ha celebrat diumenge passat la III Cursa per la inclusió: uns 80 corredors han participat en les diferents categories de la cursa, dels quals un 30% eren persones amb diversitat funcional. Els menors de 12 anys han corregut un quilòmetre i els joves i adults, agrupats en diferents categories, per edat i diversitat funcional, han corregut uns tres quilòmetres.

Un cop acabada  la cursa s'ha fet el lliurament de medalles i premis als vencedors de les diferents categories, fet que ha comptat amb la col·laboració del síndic de greuges de Sabadell, Josep Escartín, i la regidora de Serveis Socials, Marta Farrés. A continuació ha tingut lloc el fi de festa, en el que s'hi ha afegit nombrós públic que no ha partiipat incialment en la cursa, i que ha consistit en una ballada de gegants a càrrec del grup de Gegants de Sant Llorenç Savall tocant les gralles; el Centre Asana amb una mostra de Boollywod que ha comptat amb la participació d'una gran part del públic; el grup NuWali Kifani de percusió africana; una mostra de zumba amb Jessica Requena; i el grup de hip hop Cyphere. La matinal ha acabat, cap a les 13.00h, amb l'actuació de dos grups musicals de l'entitat organitzadora: Batukandi i  Els Cracs d'Andi. Andi Down Sabadell és una entitat sense ànim de lucre formada per pares i mares d'infants i joves amb la síndrome de Down, i altres discapacitats similars.

El lliurament de medalles i premis ha comptat amb la col·laboració del síndic de greuges de Sabadell, Josep Escartín (a la dreta i en primer pla a la foto de l'esquerra i a l'extrem dret a la foto de la dreta), i de la regidora de Serveis Socials, Marta Farrés (en segon pla a la foto de l'esquerra i a l'esquerra a la foto de la dreta) / ANDI DOWN

+info: http://www.andisabadell.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada