dimecres, 4 de març del 2015

L'associació Andi-Down Sabadell fa un concert amb motiu dels seus 20 anys

L'associació ANDI-Down Sabadell, va realitzar diumenge passat un concert com a darrer acte de celebració dels 20 anys d'aquesta entitat, fundada el 1994, així com dels 10 anys del seu grup musical: Els Cracs d'Andi, que funcionen des de 2004. El concert, que va tenir lloc a Sabadell, a l'Espai Cultura de la Fundació Sabadell 1859, es va allargar durant més de dues hores, estava pensat  de manera que Els Cracs d'Andi eren el fil conductor i actuaven amb artistes amateurs i  reconeguts que en algun moment de la vida del grup havien tocat junts. En aquest sentit, Els Cracs, van fer de presentadors i músics. L'associació Andi-Down Sabadell, és una entitat formada per pares i mares d'infants, joves i adults amb discapacitat intel·lectual, majoritàriament amb la síndrome de Down. L'entitat promou el reconeixement dels valors i les capacitats dels infants i joves amb necessitats especials així com la inclusió social en totes les seves facetes de la seva vida: Escolar, oci, laboral i vida independent.

El concert, que inicialment estava previst per a finals de l'octubre passat però que es va haver de canviar de data per diverses raons, s'inicià amb un parell de peces populars catalanes en les quals Els Cracs foren acompanyats pel grup de grallers de Sant Llorenç Savall, al qual pertanyen dos dels joves d'Andi-Down. A continuació foren el grup BatukAndi, colla de batuka de l'associació, qui participaren tocant conjuntament el tema Inana d'Electrica Dharma, en tercer lloc els grups de teatre i balls d'Andi ballaren una interpretació de Las manos del mundo d'Andi & Lucas; amb la col·laboració de voluntaris i tècnics  de l'entitat interpretaren el tema We Will Rock You de Queen i la primera part s'acabà amb la col·laboració del grup de kombos de l'escola de música A Tempo i el grup Krec'n'tu. Després d'un canvi de distribució d'escenari, va tenir lloc la segona part amb la participació del violí de Carol Duran, de La Carrau, els garrotins de Marcel Casellas. Els joves del grup musical de l'entitat també actuaren amb Xavi Vidal i Berni Mora i el concert acabà amb l'actuació de Pep Sala, que tocà dues peces amb el grup, entre elles l'emblemàtica Boig per tu. Un cop acabat el concert tots els joves de l'entitat pujaren a l'escenari per tal de bufar unes espelmes de xocolata, que després es varen compartir amb tothom qui en va voler.

El concert acabà amb l'actuació de Pep Sala, que tocà dues peces amb el grup, entre elles l'emblemàtica Boig per tu / ANDI-DOWN SABADELL
+info: http://www.andisabadell.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada