dimarts, 3 de febrer del 2015

Els pressupostos de Vacarisses per a 2015 mantenen la tendència de reduir el deute

El Ple de l'Ajuntament de Vacarisses va aprovar dijous pasast els pressupostos municipals de 2015, els quals mantenen la tendència de reducció del deute del consistori vallesà. En el cas d'acomplir-se les previsions d'enguany, aquest deute, que des de 2008 ha descendit un 44%, se situaria en 2.220.228,25 euros, a finals de desembre. Tanmateix, cal tenir en compte el deute pendent de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental a favor del consistori i que ascendeix a 972.753,96 euros. Quant als impostos municipals, s'han congelat l'Impost sobre Béns Immobles, l'Impost de Vehicles i la taxa de recollida de les escombraries.

Els pressupostos de 2015 a Vacarisses es van aprovar amb els vots favorables de l'equip de govern, les abstencions de PP i CiU i els vots en contra d'ERC i PSC. Les prioritats que estableixen els pressupostos són la cohesió social, consolidant i reforçant els projectes assistencials als col·lectius més vulnerables del municipi, i la inserció laboral, a través del foment i la creació d'ocupació. En aquest sentit, ja s'han posat en marxa els Plans d'Ocupacio Locals 2015, que preveuen la contractació d'11 persones aturades, a més de promoure que les empreses contractades pel consistori incorporin persones inscrites a la borsa de treball municipal i de consolidar l'oferta de cursos ocupacionals. Altres objectius que es fixa l'Ajuntament de Vacarisses enguany són el manteniment dels espais públics i els equipaments municipals en les condicions adequades, així com el màxim estalvi energètic en aquestes instal·lacions. D'altra banda, es treballarà per contenir la despesa, garantint, però, la qualitat dels serveis municipals bàsics i obligatoris, sobretot, en l'àmbit de l'ensenyament.

Els protagonistes de la primera sessió plenària de l'any a l'Ajuntament de Vacarisses van ser els pressupostos de 2015 / AJUNTAMENT DE VACARISSES
+info: http://www.vacarisses.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada