dimarts, 12 d’agost del 2014

El CE Sabadell B jugarà com a local a l'estadi Nou Pepín Valls de Castellar

La Unió Esportiva Castellar i el Centre d'Esport Sabadell van signar el passat divendres, 25 de juliol, un conveni segons el qual l'equip filial del conjunt arlequinat jugarà la temporada 2014-2015 com a local al Pepín Valls de Castellar del Vallès. D'aquesta manera, l'estadi municipal acollirà l'any que ve partits del grup 5è de la Tercera Divisió, categoria on milita el CE Sabadell B, a més dels que disputi la UE Castellar a 2a Divisió Catalana. L'acte de signatura de l'acord entre dos clubs va tenir lloc al Palau Tolrà, i va comptar amb l'assistència del vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, i del president de la UE Castellar, Joan Homet, que van estar acompanyats per l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora d'Esports Pepa Martínez.

El CE Sabadell B jugarà habitualment els partits com a local del grup 5 de Tercera Divisió els diumenges a les 5 de la tarda. A més, també utilitzarà les instal·lacions del Pepín Valls per realitzar fins a sis sessions d'entrenament al mes. El club arlequinat ha pres aquesta decisió "atenent a criteris esportius definits des de l'estructura esportiva", que considera que és "la millor opció perquè els jugadors puguin desenvolupar la seva activitat amb un estil similar al del futbol professional". El CE Sabadell, a més, també s'ha decidit pel Pepín Valls "per les seves dimensions, la seva capacitat i prestacions per ubicar el públic assistent i per tenir un major control sobre la seguretat en la competició oficial". Així, el CE Sabadell B disputarà la temporada que ve partits al Pepín Valls contra rivals de la talla del Terrassa II, el CE Europa, l'AEC Manlleu, el Palamós CF o la UE Figueres, entre d'altres.

D'esquerra a dreta, el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, l'alcalde Ignasi Giménez, i el president de la UE Castellar, Joan Homet, el dia de la signatura de l'acord / AJ. CASTELLAR DEL VALLÈS

+info: http://www.cesabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada