dijous, 25 de juliol del 2013

La urbanització El Racó de Castellar del Vallès comptarà amb un millor enllumenat

Un conveni signat ahir entre l'Associació de Veïns d'El Racó, l'Ajuntament de Castellar del Vallès i l'empresa SECE permetrà que es millori l'enllumenat de la urbanització tot substituint o ampliant fins a 302 punts de llum, renovant 4.480 metres de cablejat i instal·lant un nou quadre elèctric en diversos carrers del Racó. Així, aquesta zona de Castellar del Vallès comptarà, per a aquest projecte, amb una inversió de 535.000 euros, dels quals 304.000 euros seran aportats per la mateixa associació de veïns, mentre que els 231.000  euros es finançaran per l’Ajuntament, a través de les millores oferides per SECE en el contracte del servei de manteniment i conservació de l’enllumenat públic. Les millores plantejades, que seran executades per l'empresa SECE,  permetran donar resposta a la manca d’il·luminació i a les fallades en el sistema elèctric en diversos carrers de la urbanització.

Concretament, es renovaran i s’ampliaran el nombre de llumeneres en el carrer de la Licorella. D’altra banda, es canviaran les llumeneres i el cablejat als carrers de la Cova del Drac, que comptarà amb un nou quadre elèctric, Serra de Sant Feliu i entorns i a la plaça del Munt. I finalment, es canviaran les llumeneres a la zona situada entre els carrers de Muronell i el passatge del Setrill. Totes les llumeneres que s’instal·laran seran halogenurs metàl·lics de 100 watts, més eficients que els existents de vapor de mercuri de 125 watts. A més, cada nou punt de llum, comptarà amb un dispositiu de doble nivell que reduirà automàticament la potència en hores de poc moviment de vehicles i persones. Amb la instal·lació de les 302 noves llumeneres, l’Ajuntament estalviarà anualment uns 38.000 kWh de consum elèctric, la qual cosa suposa en termes econòmics una reducció de 5.300 euros a l’any de despesa energètica.

D'esquerra a dreta, l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, el president de l'Associació de Veïns d'El Racó, Josep M. Dalmau i el generent mànager de SECE, Gabriel Fernández, en el moment de la signatura del conveni  / AJ. CASTELLAR

+info: http://www.castellarvalles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada