dijous, 14 de març del 2013

Terrassa s'omple de teatre i poesia

La 7a edició del cicle de teatre amateur 'Escenes Locals' i la 8a del Verspoesia han omplert la ciutat de Terrassa de diverses activitats culturals. En l'edició d'enguany 'Escenes Locals' inclou 18 obres de companyies i formacions vocacionals de teatre de Terrassa que es representaran entre el 9 de març i el 8 de juny en dotze escenaris diferents d'arreu de la ciutat. El Verspoesia, per la seva banda, ofereix com un dels seus actes principals un concert de música antiga a càrrec del grup Kassia que es farà demà divendres a les 20h, a l’Església de Santa Maria de la Seu d’Ègara.

'Escenes Locals' forma part del programa 'Cultura a prop' i pretén acostar l'oferta cultural a tota la ciutadania i que, tradicionalment, quedava concentrada al centre de Terrassa. En un sentit similar, el Verspoesia fa en aquesta edició un pas endavant, més enllà de les biblioteques, no limitant-se a promoure un poeta local i el patrimoni documental dels equipaments biblioteqcaris.

[caption id="" align="aligncenter" width="568"]Imatge 'Jesucristo Superstar' una de les obres del cicle 'Escenes Locals' / AJ. TERRASSA[/caption]

+info: http://www.terrassa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada