dilluns, 18 de març del 2013

Per primer cop la marca Viena obre un dels seus locals d'entrepans al Maresme

L'empresa de locals d'entrepans i restaurants Establiments Viena, fundada a Sabadell el 1969, ha obert el seu primer establiment al Maresme, ubicat al Centre Comercial Mataró Parc. Aquest nou establiment Viena representa el 40è local d’entrepans de l’empresa. El nou Viena, situat a la primera planta del centre comercial, té una superfície de 431 metres quadrats i una capacitat total de servei per a 249 comensals asseguts, 203 a l’interior del local i 46 a la terrassa. El local disposa de wi-fi gratuït i ofereix servei en un ampli horari, de les 08.00h a les 24.00h tots els dies, i fins a la 01.00h els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Les obres del local, que es van iniciar a meitats del passat mes de desembre, han suposat per a l’empresa una inversió total d’un milió d’euros i ha generat 26 llocs de treball, coberts amb noves incorporacions i personal d’altres establiments promocionats amb aquesta obertura.

L'estètica del nou Viena segueix la línia decorativa de la resta dels nous establiments de la marca, que des del passat setembre, utilitzen una imatge inspirada en els petits cafès centreeuropeus. S’han utilitzat els elements de tota la vida, atorgant-los un toc actual: fustes envellides combinades amb motllures barroques, llautó, ceràmica pintada a mà i pells 'vintage' que conviuen en harmonia. Els locals d'entrepans Viena es caracteritzen per l'oferta de productes genuïns com l’Alpino, el Cevapcice, la salsitxa del país o la flauta de pernil ibèric de gla, la qual el reconegut crític gastronòmic Mark Bittman va qualificar com “probablement el millor entrepà del món” en un article que va aparèixer a l’octubre de 2006 a The New York Times.

[caption id="" align="aligncenter" width="497"]Imatge Inauguració del primer local Viena que s'obre al Maresme / VIENA[/caption]

+info: http://www.mataro-parc.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada