dimecres, 27 de febrer del 2013

Wipops neix com un nou web social per a complir desitjos

Una companyia de Terrassa fundada l'any passat, Guinart Group, ha creat el nou web social Wipops amb l'objectiu de contribuir a fer realitat els desitjos que demanin els usuaris. El portal posa a disposició de tothom un espai on demanar els 'Wipops' o, com també els anomenen els propis creadors, bombolles de colors que contenen desitjos. Un cop demanats es guarden a l'apartat Wipopland o 'terra dels desitjos' on són visibles a l'espera de generar resposta per part d'aquella persona o entitat que vulgui contribuir a fer-los possible. Malgrat la seva recent creació aquest projecte ja ha rebut trànsit, no sols de Catalunya, sinó d'altres països com Japó, Austràlia, Holanda, Mèxic o Colòmbia i s'han complert a hores d'ara el 10,17% dels 'Wipops'.

A diferència d'altres plataformes com l'holandesa Loquo, exclusivament dedicada a la publicació d'anuncis classificats sense necessitat de registrar-se i sense cap implicació possible per part de la marca, a Wipops donant-se d'alta s'ofereixen dues versions de perfil d'usuari: la gratuïta que permet als usuaris interactuar entre si per tal de fer realitat els seus desitjos i la de pagament que permet la implicació d'empreses col·laboradores i de la pròpia marca Wipops per tal que aquests desitjos es compleixin. Es vol posar d'aquesta manera l'accent en un punt de vista més social, compartit i interactiu.

[caption id="" align="aligncenter" width="511"]Imatge Wipopland o la terra dels desitjos imaginada pels creadors del web / WIPOPS[/caption]

+info: http://www.wipops.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada